Van Ravesteijnkade 17, Leidschendam
06 - 81 91 30 70
info@delphinit.nl

Een webshop starten

Created with Sketch.

Het is heel makkelijk om een webshop te starten. Wij bouwen snel een webshop voor je die ook geheel mobiel responsive is. Mobiel responsive betekent, dat jouw website zich aanpast aan de grote en het type scherm waarop je kijkt. De teksten blijven leesbaar ook op een smartphone. 
Uiteraard verschilt een webshop per branche. Een restaurant waar je maaltijden kunt ophalen of laten bezorgen is een geheel andere webshop dan een kledingzaak die producten verkoopt. In welke branche jouw bedrijf ook zit, wij ontwerpen een webshop naar jouw wensen.

Omzet verhogen

Hoe kan je nu opvallen tussen al die andere webshops? Hoe kan jij je omzet verhogen? Als je webshop eenmaal klaar is, wil dat nog niet zeggen, dat jouw klanten direct gaan bestellen. Bestaande klanten kun je natuurlijk informeren, maar het gaat erom dat je ook nieuwe klanten aantrekt. Het is dan ook belangrijk naast een goede webshop ook te werken aan je marketing. Met een uitgekiende marketingstrategie zorgen wij, dat je webshop snel scoort in Google. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken naar jouw mogelijkheden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *